IMG_20230717_130917

Esztétikai kezelések

Esztétikai kezelések és esztétikai fogászat. De mi is az az esztétikai fogászat valójában? Ezt talán úgy tudnánk a legjobban megfogalmazni, hogy a fog nem csak egészséges, hanem szép is. Egy szép, ragyogó hófehér fogsor manapság már szinte “alapkövetelmény”. A mosolyunk az egyik legelső és legszembetűnőbb dolog, amivel a környezetünk találkozik.
Egy állásinterjún például jóval nagyobb eséllyel indulunk, ha megnyerő külsővel rendelkezünk, melynek szerves részét képezi fogsorunk is. Esküvő, születésnap, vagy bármiyen alkalom, amikor fotók készülnek, ki ne vágyna arra, hogy ragyogó, tökéletes fogsorral szerepeljen a képeken.


A szép fogsor alapja azonban az, hogy egészséges is legyen fogazatunk,
ehhez pedig elengedhetetlen időnként felkeresni fogorvosunkat. Mindenki számára javasolt legalább 6 havonta meglátogatni a fogorvosi rendelőt, amikor megtörténik a szájüreg átfogó vizsgálata, gyakran ilyenkor végezzük el a rendszeresen ajánlott fogkőeltávolítást is. Az alábbi beavatkozások segítségével lehetőség nyílik arra, hogy olyan fogsora legyen, amiről mindig is álmodott!

Fogfehérítés

A hófehér fogak iránt egyre nagyobb az igény, mert jelentősen javítja a megjelenésünket. A fogak színe egyrészt öröklött sajátosság, másrészt az életmódból eredő hatások (kávé, tea, dohányzás stb.) alakítják. Az üzletekben elérhető fogfehérítő fogkrémekkel, szájvizekkel nem lehet elérni azt az eredményt, amit a legtöbb ember elvárna, soha sem lesz olyan mint a fogászaton elvégzett esztétikai kezelések. A lehető legkényelmesebb módszerrel végezzük a fehérítést, nem kell sok időt a rendelőben tölteni, az előkészítést követően otthonában végezheti a kezelést egészen addig, amíg a kívánt eredményt el nem éri. Ezzel pénzt is spórol, mert a fogfehérítő sínt többször is fel lehet használni.

Homokfúvás

Az ételek, italok, dohányzás következtében kialakuló elszíneződések eltávolítását egy kíméletes, nagy nyomású, finom szódabikarbóna szemcséket tartalmazó vízsugárral végezzük. Az eljárás során a más eszközökkel el nem érhető fogközöket, gödröcskéket, barázdákat is tisztává varázsoljuk, ami sok esetben fehérebb, ragyogóbb fogsort eredményez. A kezelés egy ülésben elvégezhető, és csupán 20-30 percet vesz igénybe.

 

További ellátásainkat itt találja!